Kattennamen met de letter H

Tip: Kies een naam waar je je goed bij voelt, je zult de naam van jouw kat namelijk vaak gebruiken (als je even met hem/haar wil knuffelen, als je jouw dotje een lekkere snack wil geven maar ook zeker als jouw kat zijn nagels in de bank zet😜)

Tip: Weet je niet waar je moet beginnen? Ga dan eens bij jezelf na wat jij nou eigenlijk belangrijk vind voor een kattennaam. Wil je bijvoorbeeld een naam die bij het geslacht van jouw kat past (Mimi of Bassie)? Of een naam die matcht met de kleur van jouw kat (Zwartje)? Wil je op basis van het karakter van jouw kat een naam uitkiezen (Boefje) of kies je een naam die je zelf gewoon erg leuk vind (Robijntje)?

Tip: Twijfel je tussen meerdere namen? Spreek de namen eens hardop uit, wellicht voel je dan al een voorkeur. Kom je er echt niet uit? Vraag dan bijvoorbeeld eens rond in jouw omgeving (familie, buurvrouw, vriendinnen, klasgenoten etc) wat zij van de namen vinden!

Wie weet past een van de volgende kattennamen met de letter H wel super goed bij jouw kat/kitten.
Het leuke is dat jij het helemaal zelf mag beslissen!
Succes!!🐱😄

Hendrik, een kattennaam met de letter H, ligt hier lekker te slapen.

Kattennamen met de letter H

HachicoHarpeHarrigan
HarpoHarmonyHarley
HappyHarmonieHarrison
HarpyHarrieHandsome
HarperHeinoHarmonia
HarmanyHerculesHasco
Harold

Dit waren al onze namen met de letter H

Heb je een leuke naam gevonden? Laat ons weten welke naam jouw kitten/kat heeft gekregen.
Ook als je zelf nog leuke kattennamen hebt voor op onze letterpagina’s, horen wij dit graag van je.

Je mag altijd een reactie voor ons achter laten!🐱❤

Heb je tussen de katten namen met de letter H niks leuks kunnen vinden? Kijk dan eens rond bij onze namen met een I!

2 Reacties

  1. Ik heb ooit een kater gehad genaamd Haarbal. Ik wist al wel dat het origineel was maar bij de H niet die naam te zien maakt het misschien nog een beetje meer origineel. Het was trouwens echt alleen maar heel liefkozend bedoeld, want Haarbal was bij ons geboren en als kleine kitten met z’n vacht overeind was hij niets meer dandan een lieve, kleine Haarbal als propje naast zijn mama.

  2. Ik had de naam Horus bedacht voor een Maine Coon kitten uit een nestje wat bij ons kwam wonen, de fokker vergiste zich want het katertje bleek een poesje. dat mocht de pret niet drukken en met 14 weken kwam ze bij ons wonen en de naam is gebleven, Horus past bij haar, ze is stoer en zo lief…. Het Oog van Horus (Ra) symboliseerde in de mythologie van het Oude Egypte de vrouwelijke zon (Sechmet)

Geef een reactie